EAZYFIX Premium 2 Componenten Houtrotvuller 180ml

Vorige Artikel 33 van 49 Volgende
€ 39,99 € 32,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

EAZYFIX Premium Houtrotvuller 2 Componenten.

2 Componenten Premium Houtrotvuller

Geschikt voor het blijvend repareren van kozijnen, deuren, trappen en meubels met houtrot of andere schade. Deze houtrotvuller kan je ook goed gebruiken voor het vullen van scheuren, noesten en verbindingen. Zowel binnen als buiten te gebruiken!

Beide componenten van de Houtrotvuller bevinden zich in één koker. Als je een kitpistool gebruikt, ben je verzekerd van de juiste verhouding.

Voor het allerbeste resultaat altijd eerst het hout met EAZYFIX® Premium Houtversterker behandelen.

De Premium Houtrotvuller is het beste te gebruiken met het EAZYFIX® Kitpistool, Nitril Wegwerphandschoenen, Mengplateau en de speciaal gevormde EAZYFIX® Reparatiemessen. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan om de reparatiestappen van de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller te volgen.

Deze Premium Houtrotvuller is op basis van epoxy. Hierdoor blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft.

Aanraking met de huid kan bij gevoelige mensen een epoxyallergie veroorzaken. Werk daarom altijd met de EAZYFIX® Nitril Wegwerphandschoenen.

De verpakking is voorzien van een kindveilige sluiting. Om de Houtrotvuller te openen moet je eerst de dop indrukken en daarna opendraaien.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2020 AltijdVerf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel