Hoogwaardige lakken zowel Terpentine als Waterverdunbaar. Grote keuze en altijd snel geleverd !

Lakken

Hebben uw kozijnen, deuren, schuttingen, raamwerken en/of tuinbankjes een likje verf nodig? Kies dan voor lak! Lak is een verfsoort die het materiaal tegen vochtige plekjes en verschillende weersomstandigheden beschermt. Daarnaast is lak ook goed geschikt om binnen te gebruiken. Voor de beste hechting en bescherming vereisen de verschillende typen ondergronden als hout en metaal een eigen soort lak. Het is daarom belangrijk dat u de goede soort lak kiest voor wat u wilt gaan lakken.

Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht! AltijdVerf.nl heeft een breed assortiment aan lakken. Denk hierbij aan alkyde lakken, lakken op waterbasis, metaallakken en meer. Daarnaast zijn deze soorten lak in verschillende merken (zoals Sigma, Fitex, Drenth, Boonstoppel, Histor en Hammerite) en inhouden te koop. Maar wat is dan precies het verschil tussen de soorten lakken?

Alkydverf

Alkydverf een lak op terpetinebasis. De lak is geschikt voor een houtondergrond in de buitenlucht. De alkydverf is heel sterk, dekt extra goed en vloeit ook nog eens supergoed. Doordat de verf niet direct bij aanbrengen droogt kan u altijd nog corrigeren. Daarnaast is de lak krasvast en bestand tegen huisvet. Hierdoor is de lak ideaal voor deuren en kozijnen. Nadelig is wel dat de lak stinkt doordat het verf op terpetinebasis is. Het is dan ook niet echt fijn om binnenshuis te gebruiken. Daarnaast kan de verf vergelen wanneer het op een plek met weinig licht wordt aangebracht. Bij AltijdVerf.nl heeft u keuze uit hoogglans, halfglans en zijdeglans alkydverf. 

Lak op waterbasis - Acrylverf

Acrylverf is verf die op waterbasis is gemaakt. Hierdoor heeft de lak verschillende voordelen: De verf stinkt niet en is daarom prettig om binnen aan te brengen, droogt het snel en vergeelt het bijna niet. Daarnaast is het goed te overschilderen en super makkelijk om te verdunnen met water, wat iedereen natuurlijk in de buurt heeft. Het heeft wel het nadeel dat het lastiger te verwerken is en meer kans heeft op kwaststrepen. Dit komt doordat de verf sneller en voller aangebracht moet worden dan een verf op bijvoorbeeld terpetinebasis. Deze lak op waterbasis is ook weer in verschillende soorten te koop. Bij AltijdVerf.nl kunt u kiezen uit hoogglans, zijdeglans of mat. 

Kleurlakken – Ready Mixed

Bij AltijdVerf.nl verkopen we een aantal standaard kleuren die al van tevoren gemixt zijn. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het verven van het interieur of het exterieur! AltijdVerf.nl biedt u veel keuze in de ready mixed kleuren van verschillende topmerken. De standaardkleuren zijn in zowel hoogglans als zijdeglans beschikbaar.

Metaallak

Zoals de naam het al zegt is deze lak speciaal gemaakt voor metalen ondergronden binnenshuis of buitenshuis. Hiervan bieden we zowel grondverf als hoogglans en zijdeglans metaallak aan. Daarnaast is er ook nog de Hamerslag of Hammerite metaallak. Deze speciale roestwerende lak kan direct over roest aangebracht worden. Hierdoor is het een mooie oplossing om de roest uit het zicht weg te werken en tegelijkertijd de ondergrond tegen roest te beschermen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2022 AltijdVerf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel