Bent u op zoek naar een Muurverf of Latex ? Bij AltijdVerf heeft u genoeg keuze voor goede prijzen ! Snel nodig ? Geen probleem vandaag besteld is morgen al in huis !

Muurverf

Wilt u uw muur een nieuw kleurtje geven? Of wilt u vlekken op uw muur wegwerken? Kies dan voor de muurverf van AltijdVerf.nl! AltijdVerf.nl heeft een ruim assortiment aan muurverven, zowel voor binnen als buiten. Als u op zoek bent naar latex bent u ook op het goede adres.

Muurverf binnen

Muurverf voor binnen heeft andere eigenschappen dan muurverf voor buiten. Aan verf op een binnenmuur worden ook andere eisen gesteld. Zo is een verf voor binnen gemaakt om te worden geschrobd en gereinigd en is het bestendig tegen vlekken. Het is wenselijk dat de verf niet stinkt. Hiervoor zullen de meeste muurverven op waterbasis zijn. Dit heeft ook het voordeel dat het snel opdroogt. Zo kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden, maar fouten zijn dan wel moeilijker te herstellen. Daarnaast verkleurt de verf haast niet. De verf is verkrijgbaar in verschillende glanstinten.

Muurverf buiten

De belangrijkste eigenschap van muurverf voor buiten is dat het beter bestand tegen weersomstandigheden moet zijn.  Buitenverf is meestal alkydverf, wat beter dekt dan een verf op waterbasis. Het kan met terpentine verdund worden, maar is dan ook schadelijker voor het milieu. Bij AltijdVerf.nl verkopen we genoeg acryl verven voor buiten. Deze zijn stuk voor stuk ook net zo goed als alkydverf maar wel milieuvriendelijker. 

Renovatie muurverf 

Renovatie muurverf is dé verf om over schimmel- of roetvlekken, vochtvlekken of zelfs nicotine aanslag te verven! Het is gemaakt om aangetaste vlekken uitstekend te maskeren. Het dekt extra goed en is ook wat dikker dan de standaard muurverf. Het is dan ook perfect voor oude wanden die door de jaren aangetast zijn. Doordat de verf naast maskeren ook nog isoleert komen de vlekken ook niet meer terug. Het is iets duurder dan normale muurverf, maar voorkomt extra tijd en werk wanneer de vlekken anders weer terug zouden komen. Het is dus het ideale product om schade moeiteloos weg te werken.

Spacklatex

Spacklatex is eigenlijk gewoon plafond muurverf. Het heeft de speciale eigenschap dat het langzaam en gelijkmatig opdroogt. Dit is ideaal tegen baanvorming, wat weer gunstig is omdat niemand strepen op zijn plafond wil zien. Wanneer het plafond nog nooit is behandeld met muurverf moet het eerst behandeld worden met voorstrijk.

Structuurverf 

Structuurverf is een latex verf die een korrelige structuur aan een muur of plafond geeft. De verf bestaat uit verf met grove of fijne korrels en door de manier van aanbrengen krijgt een kamer een hele andere uitstraling.

Voorstrijk en isoleer

Voorstrijk wordt gebruikt voor ondergronden die onregelmatig en/of sterk zuigen. Het voorkomt daardoor dat de verflaag onregelmatig op de muren aangebracht wordt. Hierdoor worden uiteindelijk kleurverschil en aanzetten voorkomen. Isoleercoating isoleert aangetaste vlekken als en zorgt er voor dat de vlekken niet uitbreiden.

Wand finish

Wand finish wordt aangebracht om extra bescherming tegen vlekken en aanslag te bieden aan uw muur.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2021 AltijdVerf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel