Hieronder een overzicht van producten voor het beschermen en verfraaien van uw houten vloer.

Vloerlakken

Wilt u uw houten vloer lakken of oliën? Dan bent u bij AltijdVerf.nl aan het juiste adres! U heeft hier namelijk keuze uit een ruim assortiment aan hoogwaardige lakken, oliën en meer. De producten zijn allemaal van topmerken, onder anderen Sigma, Fitex, Trae Lyx, Drenth en Hermadix. Let op: voordat u uw vloer behandeld moet al de olie of vettigheid uit het hout zijn. Dit kan er anders voor zorgen dat er uiteindelijk rare vlekken op de vloer ontstaan, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Parketlak

Parketlak is in het algemeen de naam voor de vloerlakken die transparant zijn. Dit is ideaal als u graag de oorspronkelijke kleur van de vloer wilt behouden maar de vloer toch wilt beschermen. Met deze transparante parketlak is het mogelijk om een glans aan de vloer te geven. Zo heeft u bij AltijdVerf.nl keuze uit satin, hoogglans, zijdeglans, mat of extra / ultra mat. Daarnaast kan u kiezen uit lakken op waterbasis of terpentinebasis. De lakken op waterbasis stinken nauwelijks en vergelen ook bijna niet. De lakken op terpentinebasis brengen een sterke geur met zich mee en kunnen vergelen als er te weinig licht bijkomt. Deze lakken zijn daarentegen weer makkelijker te verwerken dan die op waterbasis. De lakken zijn erg kras-, stoot- en slijtvast, goed te reinigen en ook bestand tegen huishoudelijke chemicaliën. 

Vloerlak

Vloerlak is de dekkende variant van parketlak. Het verschil met de parketlakken zit hem in dat deze vloerlak speciaal  voor zachte houtsoorten als grenen en vuren is gemaakt. De vloerlakken zijn glashelder en veranderen door de unieke samenstelling de kleur van de vloer nagenoeg niet. Daarnaast vergelen deze lakken niet en geven ze de uitstraling van een olievloer. 

Grondlak

De Trae Lyx grondlakken zijn primers die speciaal voor lak gebruikt wordt. De primers zijn ontwikkeld om de inhoudsstoffen, die voorkomen in onder anderen eiken- en beukenhout, te isoleren. De lak voorkomt dus dat de laklaag van binnenuit aangetast wordt. De grondlakken zijn watergedragen en daarom vrijwel reukloos. De lakken voorkomen verkleuringen en de doorslag van noesten en kwasten in de laklaag.

Traplak

Lak voor op de trap moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet de lak goed bestand zijn tegen intensief gebruik voor de trap, ook met schoenen, en moet de trap niet te glad worden. Hiervoor biedt AltijdVerf.nl Sikkens en Hermadix lakken aan. Ze zijn allemaal extra kras- en slijtvast en u kunt ook kiezen voor de extra anti slip lakken. De lakken zijn op waterbasis, waardoor de lakken uiteindelijk keihard worden en niet stinken.

Oliën

Bij AltijdVerf.nl kunt u kiezen uit olie en hardwax, een combinatie van olie en hardwas. Een olievloer heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Dit komt doordat de olie in het hout trekt en zo de structuur van het hout nog goed te zien en eventueel te voelen is. Bij hardwax trekt de olie in het hout en vormt de hardwas een laag op de vloer. Hierdoor is de vloer beter beschermd.

Overige

Hier kunt u onderhoudsmiddelen en finishes voor de vloer vinden.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2021 AltijdVerf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel