Hieronder een overzicht van alle schildersbenodigdheden zodat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan !

Benodigdheden

Als u iets gaat verven of behandelen heeft u altijd meer spullen nodig dan alleen de verf. De kwaliteit van de spullen speelt ook een rol in het eindresultaat. Zo kunnen slechte rollers voor strepen zorgen terwijl dit niet gewenst is. AltijdVerf.nl helpt u aan kwaliteitsspullen waardoor het verven een stuk makkelijker wordt en het eindresultaat zo goed mogelijk is!

Kwasten

Kwasten zijn een van de belangrijkste en meest gebruikte middelen om verf ergens op aan te brengen. Het is daarom extra belangrijk dat deze kwasten goed zijn, het is misschien wel even belangrijk om een goede kwast te hebben als een goede verf. AltijdVerf.nl biedt ook verschillende speciale kwasten aan die voor een bepaalde taak beter geschikt zijn dan standaard kwasten. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit extra brede blokkwasten, radiatorkwasten en kwasten met een gebogen penseel. 

 Verfrollers en beugels

Rollers zijn ideaal voor grote oppervlakken. Ze werken efficiënt en u krijgt er uiteindelijk een mooi egaal resultaat mee.

Afdekken en afplakken

Om de delen te beschermen die niet geverfd hoeven te worden is het handig om die af te plakken. Zo zorgt u eenvoudig voor een net resultaat zonder spetters.

Verfbakken en emmers

Verfbakken en emmers zijn ook altijd handig om te hebben. De bakken zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel grotere oppervlakken kan verven zonder telkens naar de verfemmer terug te moeten lopen. 

Schuurmiddelen

Vaak wordt voor het verven de ondergrond opgeschuurd. Het is dan ook fijn om goede schuurmiddelen te hebben aangezien het dan sneller en gemakkelijker gaat.

Afbijt

Een goed afbijtmiddel is ideaal voor het verwijderen van verfresten, de meest harde lakken, lijm, graffiti en kit. De middelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en doen hun taak goed en volledig.

Lijmen en kitten

Een goede lijm of kit is belangrijk in het aan elkaar lijmen of kitten van materialen. Het is hierbij belangrijk dat de materialen goed aan elkaar geplakt blijven. Daarnaast wordt kit vaak gebruikt voor het dichtmaken van kieren, naden en voegen. 

Plamuur en vulmiddelen

AltijdVerf.nl biedt alle benodigdheden aan om goed te kunnen plamuren en om wat diepere gaatjes te vullen met hoogwaardige vulmiddelen.

Verdunningen en reinigers

Wilt u uw verf verdunnen? Kijk dan goed waar het mee verdund kan worden. U vindt hier alle verdunningsmiddelen die u nodig heeft! Daarnaast kan u hier ook terecht voor reinigingsmiddelen om bijvoorbeeld uw ondergronden klaar te maken voor het verven.

Stoffers

Verschillende stoffers voor het makkelijk opvegen van stof en andere kleine rommel.

Schrappers

Om een oude verflaag makkelijk eraf te krijgen, is het handig om een schrapper aan te schaffen. Deze zijn ook erg handig om in de hoekjes van bijvoorbeeld een deur te komen.

Beschermingsmiddelen

Het is belangrijk dat u uzelf beschermt tegen eventuele chemische middelen of gewoon tegen verfspetters. 

Isoleermiddel

Is de muur aangetast door bijvoorbeeld vocht of roet? Isoleer deze plekken eerst voordat u begint met verven.

Behanggereedschap

Al het gereedschap wat u nodig heeft bij het behangen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2022 AltijdVerf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel